MAD BLOG - FIF OG TRICKS VED HOLISTISKE 🙌🙌🙌

Vi kender alle det med at have nogle rester. Rester er nemme at bruge uden at du spiser den samme ret flere dage i stræk. Som barn kan jeg huske, at det var næsten det værste. Du må gerne være kreativ. Nogle gange bliver det perfekt, andre gange er det acceptabelt. 

Mad behøver heller ikke at være kompliceret. 

Kender du det at komme til middag og de beskriver, hvor meget tid, de netop har brugt til at tilberede maden. Selvfølgelig er det ligeledes en passion, kan alt ære og respekt for der er også en del afslapning og terapi ved at være i køkkenet.  For nogle er det nærmest en besættelse, for andre det mest kedelige og for de fleste er det noget man kan hygge sig med.

NEMME BRUNE KARTOFLER

Nemme brune kartofler, det kan ikke gå galt.

Forkog den portion kartofler, du vil spise. Den nemme løsning er jo at købe dem på glas og hæld vandet fra.

Læg kartoflerne på et stykke bagepapir i fad eller lignende, der kan gå i ovnen. Drys brun farin og flydende smør over kartoflerne. Sådan cirka i lige stor mængde. Hellere lidt mindre smør i forhold til det brune farin. 

Sæt det i ovnen i ca.45 min ved 200 grader varmluft. Rør/vend kartoflerne en gang eller to undervejs. 

De bliver bare perfekte og du slipper for risikoen for karamel på panden.

Kan de være længere tid i ovnen? Ja det kan de sagtens. Bliver der rester kan de meget nemt varmes i mikroovn dagen efter.

Enjoy 🤗

Rest kartofler i ovn

Nem æblekage til dessert