Hvad er essentielle olier fra Wetality?

Aromaterapien har rødder langt tilbage i historien. Det har været kendt i adskillige år, at vi kan hente støtte og healing fra naturen. Essentielle olier er essensen af planter, fx urter, frugter, træer eller blomster. Olierne vibrerer alle på en høj frekvens, og vi kan dermed bruge de mange essentielle olier til at skabe balance og hæve vores egen frekvens. Menneskets celler er nemlig meget lig planternes. Kort fortalt kan vi med oliernes hjælp få cellerne tilbage til homøostase, der egentlig bare er et fancy ord for indre balance. En indre balance vil altid skabe ydre balance. Så enkelt kan det gøres.

De essentielle olier: Lavendel, Rosemarin, Peppermynte

Alle produkter fra Wetality er rene og plantebaserede. De indeholder ingen syntetisk parfume eller kemi, og de er ikke fortyndede. Derfor kan olierne bruges terapeutisk og fungerer på mange måder som en stemmegaffel. Olierne kan bruges på forskellige måder. De fleste kan fx indtages enten i et glas vand, direkte på din hud.  Sidst kan du indånde olierne enten direkte fra hænderne eller fra en diffuser.

En diffuser er en lille maskine man tilsætter vand og de essen- tielle olier, som så forstøves ud i luften. Jeg diffuser stort set hver dag og hver nat ud fra de behov og ønsker. Nogle dage har jeg brug for grounding og ro, andre dage trænger jeg til at blive løftet lidt. Jeg kan have en nagende utålmodighed eller mærke sorg. Om natten støtter jeg altid en nærende søvn. Kort sagt så findes der olier til enhver følelse eller fysisk ubalance. 

At jeg har adgang til et naturligt hjemmeapotek, som kan hjælpe mig med alle livets udfordringer. Jeg har altid været meget optaget af at mærke og forløse følelser, og derfra kan vi være i flow og balance uden fysiske skavanker. 

Sammenhæng - det fysiske, mentale og energetiske plan hænger sammen

Hvis vi går imod essensen, så træffer vi det, der hedder et negativt valg. Energien fra et negativt valg skal et sted hen. Alt har en konsekvens. Det svarer til at drikke gift. Kroppen ender med det, vi ikke tager ansvar for mentalt og energetisk. I sidste ende må vi alle mærke. Jeg ser det sådan, at alle fysiske ubalancer er følelser, vi ikke evnede at mærke og derfor ubevidst lagde i kroppen.

Mange bruger stadig olierne primært som symptombehandling. Det er et godt første skridt, hvis alternativet er kemisk medicin og/eller operation, men vi må handle på nye måder, hvis vi vil skabe reel forvandling. Det er smart at kunne lindre en hovedpine uden kemisk medicin, men på et tidspunkt skal vi hellere spørge os selv: Hvad handler hovedpinen egentlig om? Hvad er det, jeg ikke vil mærke og derfor lægger i hovedet?

De fleste er opdragede til at ignorere deres følelser. Vi skal lære at mærke og slippe vores følelser. Når vi bliver i stand til det, så er der ikke noget, som ender på det fysiske plan. Sidste step er at højne bevidsthed. Her er vi i dyb kontakt med essensen, og vores følelser kører ikke længere med os. Vi bliver i stand til at tage ansvar for følelserne. Hvis du oplever fysiske udfordringer, så er det et perfekt sted at begynde din rejse med de essentielle olier. En fysisk udfordring er et konkret sted at begynde, der er nemlig olier til det hele. Har vi modstand på helhed og lethed, så kan vi dog ofte nemt komplicere tingene.

Hvordan ved vi, om en olie eller et kosttilskud virker? Vi kan hurtigt ende med at konkludere, at noget ikke virker, hvis vi ikke er bevidste om, hvordan tingene hænger sammen. Fra den høje bevidsthed går vi anderledes til værks:

Jeg har et ønske eller en udfordring. Jeg vil teste noget, jeg tror, vil virke. Herefter lægger jeg mærke til forandringer. Både de hensigtsmæssige og de mindre ønskede. Hvis noget forandrer sig, så arbejder energien. Måske er der dissonans. Måske en førstegangsforværring. Måske en bedring. Forandringerne ændrer sig måske over tid.

Olierne er gode for os, når vi oplever en forandring. Med tiden vil det ønskede lande eller det uhensigtsmæssige transformeres. Er der ingen forandring, så skal vi ryste posen og prøve noget nyt. Så har vores handling ikke ændret noget. Det vil sige, den er ikke ny for os, men en version af noget, vi allerede gør.