NYHEDER

September 2021

Fødselsdags tilbud i klinikken: Kropsterapi & Infrarød-varme (Holistiske balance) for 700 kr for 100 min

SMERTER, STRESS ELLER ANSPÆNDT I KROPPEN? LYT TIL DIN KROP🤗HVIS DEN GØR ONDT 😖 Book på https://holistiskedk.planway.com

Kombinationen med Holistiske Kropsterapi & Balance er optimal på kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, pulsering, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse samt infrarød-varme.

Holistiske Balance hjælper på muskel- og ledsmerter, gigtsmerter og leddegigt samt afgifter kroppen og afbalancerer det autonome nervesystem. Derudover anvendes infrarød varme bl.a. i forbindelse med kronisk træthedssyndrom og stressreducerende.

Behandlingen bliver brugt med stor succes på fibromyalgipatienter og gigtpatienter. Ydermere hjælper infrarød varme med hudproblemer såsom akne, eksem, psoriasis, ar og skæl.

 

BORNHOLM

Holistiske behandlinger tager til Bornholm i uge 36. Mere præcis torsdag til lørdag enten hjemme hos dig eller centralt i Nexø. Der kan kun bookes ved at tage direkte kontakt til mig

August 2021

Den første fødselsdag for holistiske behandlinger

Personligt syntes jeg, at tiden flyver. Det er nu et år siden, jeg fik mit CVR.nr. Jeg sprang ud i det som man siger, uden at have et sikkert kundegrundlag og økonomisk sikkerhed til opstart.

Har det været hårdt? Ja, det har det, på flere niveauer.

Ville jeg være det foruden? Nej

Har jeg fortrudt? Nej 

 

Det bedste er nu at gøre det, der gør mig glad og giver værdi

 

Det er fedt at være herre i eget hus. Hver dag er en ny dag med nye muligheder.

Som selvstændig er der meget at forholde sig til. Måske du kender det at starte op som selvstændig uden et sikkerhedsnet.

Følelsen er super fed, men at få hjælp undervejs er nødvendigt. Hvis jeg skal beskrive det, må det være at kaste sig ud fra frit fald, nyde turen og måske lande sikkert ned på jorden.

Men lige nu svæver jeg fortsat.

 

 

 

Du kan have mange andre problemstillinger, men oftest er det kroppens reaktion, som giver dig et signal om, at der er en ubalance.

Kropsterapi, Reiki-healing, infrarød-varme, samtaler samt vejledning og salg af cannabisprodukter (det lovlige og GMP-certificeret) er en del af holistiske behandlinger på Frederiksberg og på Bornholm.

Samtidig har jeg indgået et fællesskab med CUBEcare både som behandler og klinik. 

 

 

En holistisk sundhed til krop & sjæl hos mig giver dig helhed i behandling af fysiske og mentale problemstillinger.

Sundhed & velvære kan fx være dit daglige ingefærshot, træning, meditation.

 

Mødet med mennesker sker ikke tilfældigt, alting sker af en årsag. Vær åben uden fordomme, og du vil blive belønnet.

Bornholm kaldes solskinsøen og mange nyder øen om sommeren. Bornholm for mig er det smukke og naturlige. Den kraft som jorden, klipperne, træerne, blomsterne, vandet, luften, vinden, regnen, sneen og solen bringer. Det er der, jeg mærker nærvær og dybde. Det er der, jeg får energi, ro og glæde.

Mødet med mennesker sker ikke tilfældigt, alting sker af en årsag. Vær åben uden fordomme, og du vil blive belønnet.

Derfor er det en fornøjelse at behandle på Bornholm hver 4. til 6. uge. Indtil nu har jeg mødt fantastiske mennesker gennem mine ophold både til behandlinger, men ligeledes på min vej rundt. Holistiske behandlinger bliver tilbudt som hjemmebehandlinger og i et behandler lokale.

Som altid vil det blive suppleret med natur oplevelser, spirituelle oplevelser, nærvær og dybde. Skulle du komme kan du sikkert finde mig til aften dukkert i Bølshavn, som er en af mine favorit steder.