Bornholm uge 22

Bornholm uge 22 med lille indledning

Spirituelt retreat for 2

I marts 21 var jeg på Bornholm med Bernadette. Bernadette er en af mine sjælevenner. Vi er sammen i dette liv, som vi har været sammen i tidligere liv. Hvordan kan jeg vide det, vil nogle nok spørge, og mit korte svar er, det er med hjertet, vi ser sandheden. Men alt dette er en helt anden snak, der må komme senere. Nu er det vores retreat. Vi skulle have været til Glastonbury, men pga restriktioner kunne dette ikke lade sig gøre. Vi trængte dog til et spirituelt og mentalt brusch-up efter Københavns tunge og dystre energi gennem vinteren, derfor et spirituelt retreat for 2 med afsæt i nuet på Bornholm.

Formålet på Retreat for 2: At være i naturen, finde magiske spot, mediterer og bare være i nuet.

Vores veje fandt hen til Flemming på Ypnahøj Retreat i Østermarie. Flemming har et fantastisk center, det ligger helt perfekt. Ypnahøj har gode energier med udsigt til vand & land og perfekt hjemmelavet mad. Flemming er en perfekt vært med varme og udstråling. Vi tilbragte vores aftener sammen med ham i gode samtaler. Besøg af bornholmske veninder gav ligeledes varme input til fx singleliv.

Dagene med Bernadette gik med vores varme samtaler, der ofte bringer os hen i hjørner af tidligere oplevelser og tidligere liv. Undervejs kom vi rundt på det meste af øen. Måske ikke de traditionelle spot, men på de magiske spot.

Vejret var perfekt til vores retreat. Snestorm, regn, sol, blæst og sol. Hver gang vi fandt svar på spirituelle og eksistens skinnede solen og blæsten lagde sig. Sådan gik hele vores uge. Det er udgangspunktet for uge 22 på Bornholm.

Stedet er Ypnahøj Retreat i Østermarie. Vi skal af sted igen. Holistiske behandlinger giver behandlinger i to dage (se nedenstående opslag). I fire dage skal vi hjælpe Flemming på kursus. Det ligger fast, og så kommer det ekstra oveni.

Som ekstra kommer 2 andre spirituelle veninder. Det vil give ekstra energi om aftenen samt et kick til healing af de kære dyr på Bornholm.

Kort og godt. Vores formål med vores retreat blev opfyldt, og mere kom til. Derfor skal vi tilbage i uge 22, og gad vide, hvor det bringer os hen.

Bornholm uge 22