Healing med Reiki

Vi kan alle have brug for fornyet energi både fysisk såvel som åndeligt.

Hvad er Reiki?

Reiki er en fri gennemgang af universel livsenergi, som er til gavn for selvudvikling, personlig sundhed og velvære.
Healing med Reiki støtter kroppens evne til at helbrede sig selv, hvor energien ellers ikke synes at være tilstede. Reiki er en gammel japansk healingteknik og én af universets smukke og healende energier. Det er en intelligent energi. Du vil altid modtage præcis den mængde energi, du har behov for.

Oprindelse

Reiki har sin oprindelse i tibetansk buddhisme, der går tusind år tilbage. Det stammer fra det tibetanske ord RAKU-KEI (raku=vertikal energi, KEI=horisontal strøm), som er kunsten og videnskaben i tibetansk selvudvikling. REI betyder ”fri gennemgang” og KI betyder ”Universel Livsenergi”. Forskellige kulturer har deres eget navn for universel livsenergi. Den er fx kendt som KI i Japan, KA i Ægypten, PRANA hos hinduerne og CHI i kinesisk medicin, men skal vi samle det under et bliver Reiki til fri gennemgang af universel livsenergi, som er til gavn for selvudvikling, personlig sundhed og velvære. 

Behandling med Reiki kan bl.a:  

  • Give ny energi til krop, sjæl og ånd
  • Rense kroppen for gift og affaldsstoffer
  • Hjælpe dig videre i din åndelige udvikling
  • Forløse blokeret energi, fremme afslapning og forløse følelser
  • Støtte kroppens evne til at helbrede sig selv

Hvordan foregår en behandling med Reiki?

Healing med Reiki er "hænder-på-healing". Behandlingen indledes med en samtale. Du ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks, imens jeg placerer hænderne nænsomt i en serie håndpositioner nedover kroppen. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset i de mængder, som du har brug for.
Under selve behandlingen vil jeg fungere som kanal for Reiki-energien og ved hjælp af håndspålæggelser på forskellige positioner på kroppen videregive Reiki-energien til dig.

Behandlingstid og interval

Typisk mellem 20 og 50 minutter afhængig af behov.
Anbefalet forløb 3-10 gange afhængigt af behov og udfordringer