Job-Balance er et holistisk samarbejde med din virksomhed. Der lægges vægt på det sunde arbejdsmiljø herunder organisations struktur, samtaler og holistiske behandlinger.

Hvad har holistiske behandlinger med job-balance?

Holistiske behandlinger ser mennesket udfra en helhed. Mennesket i både krop & sjæl har jo levet sammen og hver for sig gennem mange år. Arbejdsliv & familieliv har altid været en del af hverdagen for mennesket. Alle har vi levet forskellige liv og ingen mennesker er ens. Vi har valgt forskellige veje at gå under de omstændigheder, vi nu har stået i, der enten har været frivilligt, nødvendigt eller uundgåeligt.

Omvæltninger og omstruktureringer er ikke alle gearet til "bare" at klare, om det er på arbejdspladsen eller i familielivet. Vores tilgang og udgangspunkt tager som oftest udgangspunkt i de ressourcer, som vi er eller har fået med i livet. Nogle mennesker lever et liv uden at møde de store udfordringer, men det er dog de færreste, der aldrig møder en eller anden form for modstand. Vi håndterer alle forskelligt.

Det sætter sig i kroppen på den ene eller anden måde. Fysiske symptomer fra fx skulderen eller måden du håndterer uoverensstemmelser med kollegaen udspringer oftest et andet sted fra din krop. Det er her med en aftale med holistiske behandlinger på arbejdspladsen kan gør en forskel i forhold til det etablerede sundhedsvæsen.

 

Organisationsændringer og forandringer på arbejdspladsen

Hvad gør det for os som individer og vores fællesskab. Det skaber uro og utryghed, hvis ikke det er noget, vi har fokus på. Hver især kan vi gøre noget, men oftest så ved vi ikke hvad. Holistiske behandlinger ser på helheden både i forhold til sundhed, arbejdsliv, sygdom og smerter.

Før organisationsændringen var der skabt et fundament, som alle i teamet kendte. Der er gode værdier, som ikke bare skal smides væk. Vigtig viden om værdi og tillid, som ikke bare skal forsvinde, fordi der fx kommer nye arbejdsgange og nye teams. Nogle organisationsændringer er mere radikale end andre. Men ligegyldigt hvad kræver det at holde fast i de gode værdier, som var skabt og ændre det usunde. Derfor skal vi anvende den eksisterende viden ind i den nye strukturer. Kan kræve oprydning og ændringer i arbejdsgange, men så længe, at alle kan se meningen med det og undervejs inddrages i processen giver det mening og værdi.

Dynamikker i teamet ændres og skal underbygges. Vigtigt er det at holde fast i teamet og fastholde de vigtige værdier for at skabe energi. Når ledere og medarbejdere kan forstå ændringerne og meningen, er kravet opfyldt. Sammen kan vi skabe resultater i virksomheden. Redskaberne er dialog, læring, workshops og bevågenhed. For den enkelte medarbejder er det nemmere at fortælle sine kollegaer, hvad det mere konkret betyder, når vi taler i ”vi-sprog”. Diskussionen i teamet skal dreje sig om ”os” og ikke ”dig” og ”mig” (Alling, 2016). Det er her ordene fx drager omsorg, ærlighed, viden og troværdighed er lettere at arbejde med (Barett,2000).

Hvad kan jeg gøre for din virksomhed?

Samtaler, workshop, fokus på forebyggelse af det sunde arbejdsmiljø, holistiske behandlinger som fx. infrarød-varme og stress håndtering.

Men tag kontakt med mig, hvis din virksomhed eller afdeling skal have et individuelt kram med øvelser, behandlinger og samtaler. 

Pris & tid aftales individuelt

KONTAKT MIG HER for yderligere info

Læs mere her: Det gode arbejdsmiljø, Stress & Sundhed

Hvad kommer jeg med:

Som selvstændig, sygeplejerske, healer og Cand IT i organisationsomstilling har jeg erfaring med kompetanceudvikling, ledelse, arbejdsmiljø, sundhed, forebyggelse, behandling, kost, etc med en del år på bagen. Det giver et godt afsæt til netop at bidrage til en balance med arbejdsliv og hjemmeliv.

Kompetencer:

Selvstændig: Har forståelse for forretning, opbygning, SoMe, arbejdsmiljø, opbygning af egen klinik, opbygning af netværk, hjemmeside vedligeholdelse, klient kontakt, tværfagligt samarbejde, etc. 

Sygeplejerske med kompetanceudvikling, ledelse, arbejdsmiljø, sundhed, forebyggelse, behandling, kost, etc med en del år på bagen med specialisering indenfor nefrologi.

Administrator for e-læringskurser indenfor nefrologi med 300 deltagere.

Cand.IT i it, læring og organisationsomstilling med speciale i interaktionsdesign, læringsplatforme og kompetenceudvikling fra Aalborg Universitet i København.

Øvrige kompetencer:

Digital værktøjsunderstøttelse og ITIL 4. Agile metoder som SCRUM og LEAN samt erfaring med implementering, projektarbejde/ledelse, forandringsprocesser, organisatoriske ændringer, e-læring, kompetenceudvikling, strategisk kommunikation, koordinering, workshops, test, UX og undervisningserfaring.

Ønsker du en individuel aftale med din virksomhed?

KONTAKT: INFO@HOLISTISKE.DK v/ Eva Merrild