Job-balance

Konsulent til organisations struktur og arbejdsmiljø

Privat firma aftale med holistiske behandlinger

Her kan du tage kontakt, hvis du ønsker en individuel aftale med din virksomhed. Her kan indgå holistiske behandlinger og samtaler med de forskellige medarbejdere. Hvis arbejdsmiljøet trænger til at få et pust, så kan dette indgå. 

Mange tænker sikkert, hvad holistiske behandlinger er. Kan det beskrives med et ord, nej det kan det nok ikke.

Holistiske behandlinger ser mennesket udfra en helhed. Mennesket har jo levet i krop & sjæl gennem mange år. Idet ingen mennesker er ens, har vi jo alle levet forskellige liv. Nogle mennesker lever et liv uden det store, men det er dog de færreste, der aldrig møder en eller anden form for modstand. Det sætter sig i kroppen på den ene aller anden måde.

Derfor kan det være at symptomet er fra skulderen, men oftest udspringer det et andet sted fra. Det er her kropsterapeuten kan gør en forskel i forhold til det etablerede sundhedsvæsen. Holistiske behandlinger ser på helheden både i forhold til sundhed, arbejdsliv, sygdom og smerter.

Forandringer og omorganisation på arbejdspladsen. Hvad gør det for os som individer og vores fællesskab. Det skaber uro og utryghed, hvis ikke det er noget, vi har fokus på. Hver især kan vi gøre noget, men oftest så ved vi ikke hvad.

Hvad kan jeg gøre for din virksomhed? Behandlinger, samtaler, workshop, fokus på forebyggelse af det sunde arbejdsmiljø, 

Men tag kontakt med mig, hvis din virksomhed eller afdeling skal have et individuelt kram med øvelser, behandlinger og samtaler.

Pris & tid aftales individuelt

Hvad kommer jeg med:

Som selvstændig, sygeplejerske, healer og Cand IT i organisationsomstilling har jeg erfaring med kompetanceudvikling, ledelse, arbejdsmiljø, sundhed, forebyggelse, behandling, kost, etc med en del år på bagen. Det giver et godt afsæt til netop at bidrage til en balance med arbejdsliv og hjemmeliv.