LYT TIL DIN KROP🤗HVIS DEN GØR ONDT 😖 Book på https://holistiskedk.planway.com 🙌

Tilbud i maj/juni for nye klienter & rabat til studerende & ledige

Kroppen gemmer på spændinger og følelser. Når kroppen bliver overloadet opstår blokeringer i kroppens energifelter. Symptomer på dette er fx smerter i lænd, nakke og knæ. Kroppen husker følelser med mentale og fysiske symptomer. Andre symptomer er fx angst, stress, ensomhedsfølelse og oppustet mave.

En behandling hos mig er en holistisk behandling med afsæt i din krops behov og smerteproblematik, altså hele kroppen. I mine behandlinger inddrager jeg forskellige metoder undervejs med fx pulsering, massage, tryk, meridianer, zoneterapi, healing, essentielle olier, cremer, musik, ernæring, vitaminer, sygeplejefaglig viden, coaching redskaber, etc.

Praksis og teoretisk afsæt fra bred sundheds og sygeplejefaglig viden og erfaring med fx Totum kropsterapi, Reikihealing, Chakra-balance, aurarensning, livslang læring, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling, smertehåndtering.

Ellers tag et kig på www.holistiske.dk

Kropsterapi kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, pulsering, akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere ledfrigørelse Med fokus på kroppen og følelsernes intelligens kan det hjælpe til at bevidstgøre fortidens indflydelse og tankeformer samt frigøre gamle holdninger, mønstre, blokeringer og uhensigtsmæssige overbevisninger på det fysiske og psykiske plan.

Book på https://holistiskedk.planway.com 🙌

Jeg er sygeplejerske, healer og under uddannelse til Totum kropsterapeut..holder til på H C Ørstedsvej 49A på Frederiksberg hver onsdag & fredag. Vil gerne give behandlinger her i Tinkuy andre dage.

...book på https://holistiskedk.planway.com

- Min dør er åben for alle, der døjer med spændinger eller andre problematikker i kroppen. Som altid tager jeg almindelige forholdsregler i forhold til sundhed og sygdom. - Kom endelig, som du er, men bliv hjemme, hvis du er syg.