Motivation og handling er vejen til succes

Du skal tro på, at det bedste vil ske, og lade det følge dit hjerte.

Holistiske behandlinger tilbyder sundhedsfaglige behandlinger på samme vilkår som tandlæger, fysioterapeuter, etc.

Klinikken er åben for alle. Det er dog vigtigt, at du ikke har symptomer på virus med fx feber, hoste og vejrtrækningsbesvær inden du kommer til klinikken. Jeg har som altid opmærksomhed på rengøring, afspritning og nødvendige værnemidler.

Har du ondt i kroppen eller trænger du bare til lidt forkælelse? Book tid https://holistiskedk.planway.com til healing eller kropsterapi.

Holistiske behandlinger tilbyder sundhedsfaglig behandlinger, nemlig kropsterapi under uddannelse, coachingforløb, healing, vejledning og salg af CBD-produkter.

Hos mig kommer du bare, som du er. Til din behandling har jeg lagen og tæppe, som er med i prisen. Vi tager en kort snak inden din behandling, og derefter du lægger dig på briksen. For mig er det vigtigt, at du kan føle dig tryg under din behandling hos mig. Jeg er fortsat under uddannelse til Totum kropsterapeut, derfor er der en nedsat pris.

Har du brug for andet, tager vi en snak om dette. Den optimale behandling er et forløb, der kan kombineres med healing og kropsterapi.

”Livet slår nogle knuder og jeg har haft udfordringer på livets vej. Men disse bringer mig tilbage til, hvad jeg vil, nemlig at være tro mod mig selv og understøtte det holistiske syn i min behandling og tilgang til at hjælpe dig med god energi… ” Eva Merrild.

Glæder mig til at se dig.😀 Kh Eva (sygeplejerske, terapeut og healer)🌹🌷🌻