Virksomhedsaftaler

 

Værdifuld forandring hos Holistiske.dk

Trivsel på job - Samtaler - Kropsterapi

Holistiske.dk tilbyder at blive knyttet til arbejdspladser med fokus på sundhed og trivsel, hvor jeg kobler arbejdsmiljø med holistiske behandlinger.

 

Hvad kan jeg gøre for din virksomhed?

- Behandlinger med kropsterapi, der kombinerer flere forskellige metoder, blandt andet dybdegående massage, pulsering,    akupressur, guidet vejrtrækning, zoneterapi og lettere      ledfrigørelse

- Fokus på forebyggelse af det sunde arbejdsmiljø

- Samtaler

- Workshop

- Kompetenceudvikling

- Stress forebyggelse

 

Forandringer og omorganisation på arbejdspladsen. Hvad gør det for os som individer og vores fællesskab. Det skaber uro og utryghed, hvis ikke det er noget, vi har fokus på. Hver især kan vi gøre noget, men oftest så ved vi ikke hvad.

Før organisationsændringen var der skabt et fundament, som alle i teamet kendte. Der er gode værdier, som ikke bare skal smides væk. Vigtig viden om værdi og tillid, som ikke bare skal forsvinde, fordi der fx kommer nye arbejdsgange og nye teams. Nogle organisationsændringer er mere radikale end andre. Men ligegyldigt hvad kræver det at holde fast i de gode værdier, som var skabt og ændre det usunde. Derfor skal vi anvende den eksisterende viden ind i den nye strukturer.

Kan kræve oprydning og ændringer i arbejdsgange, men så længe, at alle kan se meningen med det og undervejs inddrages i processen giver det mening og værdi. Dynamikker i teamet ændres og skal underbygges. Vigtigt er det at holde fast i teamet og fastholde de vigtige værdier for at skabe energi. Når ledere og medarbejdere kan forstå ændringerne og meningen, er kravet opfyldt. Sammen kan vi skabe resultater i virksomheden.

Redskaberne er dialog, læring, workshops og bevågenhed. For den enkelte medarbejder er det nemmere at fortælle sine kollegaer, hvad det mere konkret betyder, når vi taler i ”vi-sprog”. Diskussionen i teamet skal dreje sig om ”os” og ikke ”dig” og ”mig” (Alling, 2016). Det er her ordene fx drager omsorg, ærlighed, viden og troværdighed er lettere at arbejde med (Barett,2000).

 

KONTAKT MIG HER for yderligere info

 

Læs mere her: JOB-Balance, Det gode arbejdsmiljø, Stress &

Sundhed

 

Hvad er holistiske behandlinger?

Holistiske behandlinger ser mennesket ud fra en helhed. Mennesket har jo levet i krop & sjæl gennem mange år. Idet ingen mennesker er ens, har vi jo alle levet forskellige liv. Nogle mennesker lever et liv uden det store, men det er dog de færreste, der aldrig møder en eller anden form for modstand. Det sætter sig i kroppen på den ene eller anden måde.  

Med min baggrund som sygeplejerske har jeg erfaring med kompetanceudvikling, ledelse, arbejdsmiljø, sundhed, forebyggelse, behandling, kost, etc med en del år på bagen.

Ellers er jeg Cand.IT i it, læring og organisationsomstilling med speciale i interaktionsdesign, læringsplatforme og kompetenceudvikling fra Aalborg Universitet i København.

Kompetencer indenfor: Digital værktøjsunderstøttelse og ITIL 4. Agile metoder som SCRUM og LEAN samt erfaring med implementering, projektarbejde/ledelse, forandringsprocesser, organisatoriske ændringer, e-læring, kompetenceudvikling, strategisk kommunikation, koordinering, workshops, test, UX og undervisningserfaring.