Sygefravær - infrarød varme

Kan sygefravær nedsættes med fokus på pleje af sundhed på arbejdspladsen. Måske kan infrarød varme gøre en forskel?

Stille siddearbejder medfører smerter i nakken og ryggen. Stress manifesterer sig ofte som smerter og muskelspænding, og det er vanskeligt at slappe af mentalt, så længe kroppen får det. Farlige stoffer i vores miljø, som kroppen ikke umiddelbart formår at slippe af med, ophobes i vores kroppe. Når disse toksiner ophobes, blokeres blodcirkulationen, og cellernes energi hæmmes. Giftstoffer, der ophobes i kroppen, er ofte årsagen til en række sundhedsmæssige problemer.

Med infrarøde saunaer kan du tilbyde personalet en unik mulighed for bedring og afslapning. Infrarød varme er den samme type varme, der kommer fra solen, men uden den farlige UV-stråling Infrarød varme trænger dybere ind i kroppen end anden varme, det opvarmer kroppen til en dybde på 4,5 cm. Varme er velkendt for at lindre smerter og fremme afslapning. Infrarød sauna øger blodcirkulationen, der iltner musklerne og fjerner slaggprodukter.

Ved at ligge i en infrarød sauna

Du får hvile, mens dine muskler slapper af, stresshormonerne falder og bliver rolige og rolige - hormonerne stiger. På samme tid kan du lytte til afslapningsbånd eller yndlingsmusik. Du får en dyb opvarmning af muskler, der giver dig en følelse af fuld kropsmassage. Varmeforøgelsen giver en øget blodgennemstrømning gennem udvidede blodkar, dette genererer positive effekter på muskler og led men også på hjerte-kar-tilstanden.

Stimuler din krop til afgiftning og vægttab?

Du vil svede 2-3 gange mere end i en traditionel sauna. Den infrarøde varme har evnen til at frigive toksiner, der ophobes i cellerne. Undersøgelser viser, at infrarøde saunaer er særlig effektive til at reducere kemikalier i kroppen uden at øge miljøgiftene i blodbanen. Toksinerne fjernes sammen med den kraftige svedeproduktion og giver dig mulighed for at detox på en måde, som du ikke belaster nyrerne eller leveren. Effektiv afgiftning for at slippe af med miljøgifte og kemikalier, der opbevares i en levetid, kræver gentagne saunaer i flere måneder. Sæt kroppen i en feberlignende tilstand. Feber er kroppens eget forsvar for at bekæmpe infektioner og andre trusler. Stimulering af kroppen med varme er meget positivt for immunsystemet, det bliver mere opmærksom, og kroppen er bedre i stand til at modstå forskellige smitsomme sygdomme, der hører til efteråret og vinteren.

Mennesker med stillesiddende arbejde kan let få smertelindring og trivsel i kroppen for bedre at udføre deres arbejde i en infrarød sauna. For at finde en vej ud af stress er du nødt til at starte med at skabe afslapning og smertelindring i musklerne. Så er der forudsætninger for at finde en vej ud af stresssituationer. Med yderligere afslapning og kortlægning af deres livssituation skab værktøjer til at bryde en ond cirkel og finde harmoni uden stress. Badning af infrarød sauna giver jævnligt afgiftning af kroppen

For 60 år siden blev der produceret meget få kemikalier. Men verdens samlede kemiske produktion er steget fra syv millioner tons årligt i 1950 til ca. 400 millioner tons i 2005. Mere end 30000 kemiske stoffer er på markedet i EU. Af disse er kun 5.000 testet og vurderet for deres indvirkning på sundheden og miljøet. Andre fag er der ingen viden om.

At hjælpe din krop med at slippe af med toksiner er en ren investering i dit helbred. For hver krone, du investerer i en wellness-sauna og mere wellness, får du flere gange igen. Antallet af sygefravær falder, trivsel giver øget effektivitet i arbejdet, og hvis du har det godt, bliver du glad og nyder dit arbejde og miljøet.