Forebyggende flåt-spray

Price: 55,00 DKK

Fjernhealing & Englekort hver mandag kl.23

Price: 50,00 DKK
Har du mentale blokeringer? Ønsker du at du at skabe ro og balance i krop og tanker? Har du lyst til en gang behagelig selvforkælelse? Ønsker du ny energi og mere overskud? Fjernhealing er energioverførsel, der er med til at skabe helhed og balance, og din egen selvhelbredende proces kan begynde eller fortsætte. Healing har ikke fokus på symptomer og diagnoser, men derimod hvilke årsager, der har skabt en mangelfuld eller ressource løs tilstand hos et menneske. Hvad er englekort hos holistiske behandlinger? Kort, der er udvalgt i samråd med mine guider til de energier og rammer, der passer til dagen. Kortet, der udtrækkes til dig vil give mening til dig eller din situation. Når du modtager kortet, vil du selv vide, hvordan du skal navigere efter det. Det er ord, der bringer dig videre på din rejse og samtidig støtter op i dagligdagen.

Individuelt tilrettelagt personligt forløb

Price: 16000,00 DKK
Et individuelt tilrettelagt forløb med coaching, healing og kropsterapi. Varighed 1 år fra første session. Inkluderet: 8 Reiki-healing a 45 min, 8 kropsterapi a 45 min, samtaler og planlagte ture, mere kommer...

Vita Gold Skin Wetality

Price: 293,00 DKK
Hjælper på uren hud og acne, rød, følsom og øm hud. Vita Gold Skin Gel er også effektiv mod tør hud, som man ofte ser i forbindelse med f.eks. herpes, dermatitis, psoriasis, eksem, infektioner, rosacea, vorter m.fl.
Gelen øger hudens produktion af nye celler, sænker ældningsprocessen og virker let bakteriedræbende. Den renser, nærer,
beroliger, fugter og regenererer. Den giver huden sit sunde, friske udseende tilbage.