Som selvstændig, sygeplejerske, healer og Cand IT i organisationsomstilling har jeg erfaring med kompetanceudvikling, ledelse, arbejdsmiljø, sundhed, forebyggelse, behandling, kost, etc med en del år på bagen. Det giver et godt afsæt til netop at bidrage til en balance med arbejdsliv og hjemmeliv.

Kompetencer:

Selvstændig: Har forståelse for forretning, opbygning, SoMe, arbejdsmiljø, opbygning af egen klinik, opbygning af netværk, hjemmeside vedligeholdelse, klient kontakt, tværfagligt samarbejde, etc. 

Administrator for e-læringskurser indenfor nefrologi med 300 deltagere.

Sygeplejerske med kompetanceudvikling, ledelse, arbejdsmiljø, sundhed, forebyggelse, behandling, kost, etc med en del år på bagen med specialisering indenfor nefrologi.

Cand.IT i it, læring og organisationsomstilling med speciale i interaktionsdesign, læringsplatforme og kompetenceudvikling fra Aalborg Universitet i København.

Øvrige kompetencer:

Digital værktøjsunderstøttelse og ITIL 4. Agile metoder som SCRUM og LEAN samt erfaring med implementering, projektarbejde/ledelse, forandringsprocesser, organisatoriske ændringer, e-læring, kompetenceudvikling, strategisk kommunikation, koordinering, workshops, test, UX og undervisningserfaring.