Min faglige udvikling

Uddannelse og kompetencer:

 
Sygeplejerske med efteruddannelse indenfor ernæring, nefrologi og arbejdsmiljø.
 
Jeg har erfaring fra sundhedsvæsnet gennem mere end 20 år.
 
Sygeplejen læres i hænderne og man anvender alle sine sanser, der kombineres med teoretisk viden og fagligt samarbejde på tværs af faggrænser. Her har jeg haft mange forskellige funktioner som leder, koordinator, arbejdsmiljørepræsentant, ernæringsansvarlig, coaching og underviser. Jeg har varetaget koordinering, pleje og omsorg af patienter og borgere med mange problemstillinger. Har erfaring indenfor både kirurgisk og medicinsk behandling.
 
Har været formand for en interessegruppe for sygeplejersker i Danmark, hvor mine roller har været tovholder, administrator af en platform, arrangør af workshops, undervisning i større og mindre forsamlinger samt udvikling af e-læringskurser.
 
Healer og spirituel
 
Indviet og certificeret indenfor Reiki1 & 2.
 
Efter mange års livssøgen føler jeg mig hjemme i den spirituelle verden – med mine medfødte evner, som jeg anvender både bevidst og ubevidst. For mig er det at være spirituel en holistisk tilgang til livet og verden både til mennesker, planter og dyr.
 
Efter den spirituelle verden er blevet bevidst for mig inddrager jeg det aktivt i min hverdag. Min tilgang har altid været åbent i forhold til religioner og filosofier. Jeg læser og inddrager det, der passer til mit livssyn fra forskellige religioner, filosofier og andet
 
… Altså det der giver mening for mig, vil jeg gerne dele med dig…
 
Cand.IT i it, læring og organisationsomstilling med speciale i interaktionsdesign, læringsplatforme og kompetenceudvikling fra Aalborg Universitet i København.

Hvem er jeg privat

Privat bor jeg på Nørrebro, er 50 år og har tre børn på 25, 21 og 9 år.

Livet slår nogle knuder og jeg har haft udfordringer på livets vej. Men disse bringer mig tilbage til, hvad jeg vil, nemlig at være tro mod mig selv og understøtte det holistiske syn i min behandling…

Det giver mig glæde at hjælpe andre gennem livets problemstillinger både privat og jobmæssigt. De sidste par år har bragt mig til at samle enderne i min egen virksomhed holistiske.dk.

Jeg elsker udvikling og madlavning samt interaktion mellem mennesker. Gennem 3 mdr. udviklede jeg min egen opskrift på sigtebrød, idet jeg savnede en bestemt smag. Jeg er underviser på Børnebørnenes Madværksted gennem Hjerteforeningen, der netop har fokus på at bringe generationerne sammen over sund madlavning.

Det giver mig god energi at være mentalt tilstede i nuet, i haven, på kunstudstillinger, i teateret eller i køkkenet. Det er de små ting, der giver mig værdi. Det giver mig ro, når jeg skaber og vedligeholder for senere at nyde. H.C.Andersen sagde: ”at rejse er at leve”, som jeg til fulde er enig i. Det giver nye impulser og indtryk ligesom cykelturen gennem byen eller i naturen. Mental afslapning, musik og træning sammen med nye oplevelser med familie og venner skaber min work-life balance.

Frivilligt arbejde: Facilitator-gruppen (Røde Kors), instruktør på Madskolerne (4H) og UHØRT festival