Min faglige udvikling

Uddannelse og kompetencer:

 
Sygeplejerske med efteruddannelse indenfor ernæring, nefrologi og arbejdsmiljø.
 
Jeg har erfaring fra sundhedsvæsnet gennem mere end 20 år indenfor både kirurgisk og medicinsk behandling. Sygeplejen læres i hænderne og man anvender alle sine sanser, der kombineres med teoretisk viden og fagligt samarbejde på tværs af faggrænser.
 
Forskellige arbejdsfunktioner som
- leder
- koordinator
- arbejdsmiljørepræsentant
- ernæringsansvarlig
- coaching
- underviser
- koordinator
- pleje og omsorg af patienter og borgere med mange problemstillinger
 
Endvidere har jeg været formand for en interessegruppe for sygeplejersker i Danmark, hvor mine roller har været tovholder, administrator af en platform, arrangør af workshops, undervisning i større og mindre forsamlinger samt udvikling af e-læringskurser.
 
Kropsterapeut - TOTUM
 
Jeg var et sted i mit personlige og arbejdsliv, hvor jeg skulle finde min vej. Mit ønske er at kombinere mit arbejde med mennesker i et holistisk behandlingsforløb. Det fandt jeg her. Har været igang siden august 2020, selvom skolen har været under lockdown har jeg fortsat behandlet klienter. November 2021 blev jeg færdiguddannet. Kroppen gemmer alt oplevet. Uddannelsen er en hands-on uddannelse med teori tilpasset de enkelte sessioner. Undervejs træner vi praktisk kropsterapi med teknikker etc og samtidig modtager vi ligeledes løbende kropsterapi.
 
Healer og spirituel
 
Certificeret Reiki-healer
Indviet med bl.a. Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3
Endvidere Qigong og meditations seancer
 
For mig er det at være spirituel en holistisk tilgang til livet og verden både til mennesker, planter og dyr. Min tilgang har altid været åbent i forhold til religioner og filosofier. Jeg læser og inddrager det, der passer til mit livssyn fra forskellige religioner, filosofier og andet
… Altså det der giver mening for mig, vil jeg gerne dele med dig…
 
Ellers er jeg Cand.IT i it, læring og organisationsomstilling med speciale i interaktionsdesign, læringsplatforme og kompetenceudvikling fra Aalborg Universitet i København.

Hvem er jeg privat

Bor på Nørrebro, 52 år og har tre børn.
 
Det giver mig glæde at hjælpe andre gennem livets problemstillinger både privat og jobmæssigt. At gøre en forskel for den enkelte på briksen, giver mig et godt kick. Jeg elsker udvikling og madlavning samt interaktion mellem mennesker, som opstår i min undervisning på Børnebørnenes Madværksted gennem Hjerteforeningen, der netop har fokus på at bringe generationerne sammen over sund madlavning.
 
Frivilligt arbejde: Facilitator-gruppen (Røde Kors), instruktør på Madskolerne (4H) og UHØRT festival